Tiedotukset
Kurssit
Nukkehaikara
Palaute
Yhteystiedot
Sivuja on viimeksi päivitetty 01.01.21 19:36

Nukkehaikara T:mi



Nukkehaikara on käden taitoja opettava kouluttaja Vantaan Korsossa. Opettamani tuotteet sopivat sisustukseen ja leikkeihin. Kurssitiedot- ja kurssipaikat saat viereisistä linkeistä. Nukkehaikarasta saat myös tarvikkeet kaikkiin kursseillani tehtäviin töihin. Toiminta-ajatuksenani on auttaa ihmisiä löytämään tekemisen riemua ja onnistumisen iloa. Valmistamani kurssipaketti tekee työskentelyn helpoksi. Tule rohkeasti mukaan – saat taitoja, iloa itsellesi ja läheisellesi.

Lapsuuden nukkeleikit maaseudulla Ylä-Savossa Iisalmen Soinlahdessa äitini tekemällä nukella vaihtuivat aikuisiässä nukentekoharrastukseen, mistä lähti koko yritykseni idea. Olimme muuttaneet omakotitaloon, osoitteeseen Haikararinne 2, ja nimi yritykselleni tuli kuin itsestään. Nukkehaikarassa onkin sitten perustamisvuoden 1990 jälkeen syntynyt suuri joukko kaikenlaisia ihmis-, eläin- ja satuhahmoja leikkeihin ja sisustukseen. Tuotteeni muistuttavat meitä lapsuuden ihmeistä. Toivon niiden löytävän meistä sen lapsenmielen ja viattomuuden, jonka aika on kuluttanut pois.

”Leikki ihmissydämessä on se öljy, minkä ihminen tarvitsee elämänsä varrella, ettei hänen lamppunsa sammuisi” Rakkaudella elämään ja ihmisiin!

Tiedustelut ja ilmoittautumiset:

Marja-Liisa Kari
Haikararinne 2 a, 01450 VANTAA
Puh. 040 564 7879
sposti marja-liisa.kari@iki.fi.